Dankort + VISA/Dankort MobilePay VISA Mastercard JCB American Express PayPal

IdéNyt

Inspiration til boligfornyelse

Hos Villahus finder du et stort udvalg af dørgreb, møbelgreb og møbelknopper som gør det nemt for dig at give dit køkken, garderobeskab eller døre nyt liv. En af de store tendenser indenfor renovering er genbrug. Genbrug er både er bæredygtigt og holder omkostningerne nede. I stedet for et nyt køkken eller en ny dør kan du med fordel male og blot udskifte dørgreb og møbelgreb. På den måde kan du både nemt og hurtigt opnå en stor effekt og detaljegrad uden unødige høje omkostninger. 

Indenfor boligindretning er især de industrielle detaljer og materialer fremtrædende og med dørgreb og møbelgreb og -knopper kan du nemt tilføre og skabe kontrast i dit hjem.

 

Helix møbelgreb møbelknop møbelgreb sort

 

Den industrielle tendens bliver større, og vi ser flere og mere udtryksfulde hjem med et dramatisk strejf af det rå og industrielle. I mange år har de bløde pasteller og tekstiler præget boligtendenserne, mens vi nu ser en tendens til at opbløde med noget råt og give de bløde farver og former en kontrast. 

Selv i det stilfulde og sofistikerede hjem ønsker vi detaljer, som skiller sig ud og skaber en smuk kontrast. Vores nordiske og minimalistiske indretning kræver en stor detaljegrad for at give personlighed og liv til hjemmet. 

Få godt fat med T-greb 

T-møbelgreb giver med sin udformning et godt ergonomisk greb, hvilket især er vigtigt i et arbejdsrum som dit køkken. 

Pitch møbelgreb er et let greb med en følelse af industrialisme. Den riflede overflade giver en følelse af eksklusivitet og giver samtidigt et meget godt greb. Møbelgrebet fås i sort – med eller uden bagplade. Møbelgrebet kan matches perfekt med både vores Helix og Graf møbelgreb og –knopper. 

Du finder Pitch møbelgreb her.

Pitch møbelgreb, T-greb

Pitch møbelgreb t-greb

Pitch møbelgreb, T-greb

 

Eksklusivt look med stor detaljerigdom 

Møbelgrebet Manor har en overflade, der ligner et diamantmønster. Ud over et usædvanligt godt ergonomisk greb har håndtaget også et eksklusivt look, der understreges af en høj grad af detaljerigdom. Det er netop den høje detaljegrad, som flytter knoppen væk fra det mere rå og i stedet bidrager til en historie om noget mere raffineret og behandlet. 

Manor møbelgreb og møbelknopper er designet af den danske designer Jakob Kamper, som blandt andet har udviklet produkter for Skagerak. Møbelgrebets mønstre er baseret på idéen om at formgivningen og designet skal leve og gøre indtryk, og at det passer ind i både nutidige og fremtidige hjem. De rene linjer på møbelknoppen fungerer rigtig godt med klassisk interiør såvel som det moderne. 

Manor møbelgreb gås i flere forskellige længder og overflader, så de nemt kan tilpasset til dit indivudelle behov.

Du finder hele Manor møbelgrebs serien her.

 

Manor-møbelgreb-antik-messing

manor-møbelknop-sort

Manor-møbelgreb-tgreb-antik-messing

Råt og industrielt design 

Helix dørgrebet fra svenske Beslag Design, er et dørgreb med en rå følelse af elegant industralisme. Helix er et kraftigt dørgreb, men lavet i letvægtsmateriale, som giver en let og eleganr fornemmelse. Dørgrebet har en indbygget returfjeder, hvilket gør at dørhåndtaget altid glider nemt tilbage i vandret position, og er især en hjælp på de ældre døre med gamle låsekasser. Udover Helix dørgrebet er der i samme serie møbelgreb og møbelknopper, så detaljerne i dit hjem bliver gennemgående. I serien findes der også toiletbesætning.

Du kan se hele Helix serien her.

 

Helix dørgreb, antik bronze

Helix dørgreb, børstet messing

Helix dørgreb, sort

 

 

 

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus

Privatlivspolitik Cookiepolitik