Facebook Pixel

Nye eller gamle døre

Skal du vælge dørgreb til "Nye døre" eller "Gamle døre"?

Løst dørgreb på gammel dør Rosetter og nøgleskilte til gamle døre Ny dør med de 2 runde huller på hver 40 mm med plads til gennemgående skruer Rosetter og nøgleskilte til nye døre

Hvis du er stødt på nogle af vores dørgreb, hvor der er et grønt bånd med teksten "Nye døre" så betyder det, som du kan se på tegningen til højre, hvor der er plads i døren og i låsekassen til at sætte gennemgående skruer igennem. De døre er kendetegnet ved at der er 2 store runde huller på præcis 40 mm, som selvfølgelig dækkes af rosetterne og nøgleskiltene. Og netop fordi der er de store runde huller er der ikke noget hvori almindelige træskruer kan skrues ind i.

 

I modsætning til dørgreb med betegnelsen "Nye døre" er der de andre døre, som man måske kunne kalde "Gamle døre". Gamle døre har ikke de store runde huller, men kun et lille hul til dørgrebsjernet og et lille ovalt hul omkring nøglehullet. Her fastgøres rosetter og nøgleskilte med korte træskruer direkte ind i dørens træværk med 12-15 mm korte træskruer.

VillaHus Google+ profil

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus