Facebook Pixel

Nye eller gamle døre

Ny dør med de 2 runde huller på hver 40 mm med plads til gennemgående skruer Rosetter og nøgleskilte til nye døre Løst dørgreb på gammel dør Rosetter og nøgleskilte til gamle døre 

Skal du vælge dørgreb til "nye døre" eller "gamle døre"?

Nye døre

Her på vores webshop har vi tilføjet et grønt bånd med teksten "nye døre" til de dørgreb, der kan benyttes til nye døre. Nye døre er kendetegnet ved at have to store, runde huller på 40 mm. Disse huller bliver naturligvis dækket af de medfølgende rosetter og nøgleskilte. Da nye døre har de store huller, behøver du ikke skrue almindelige træskruer i dørene, når dørgrebene skal fastmonteres. 

Gamle døre 

I modsætning til dørgreb med betegnelsen "nye døre", findes der de døre, vi har valgt at kalde gamle døre. Disse har vi tildelt grå bånd med titlen "gamle døre" her i webshoppen. Gamle døre har ikke de store, runde huller som nye døre, men de har herimod et lille hul til dørgrebsjernet samt et lille ovalt hul omkring nøglehullet. Her fastgøres rosetter og nøgleskilte med korte træskruer direkte ind i dørens træværk med 12-15 mm træskruer.

 

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus