Dankort + VISA/Dankort MobilePay VISA Mastercard JCB American Express PayPal

Kundeinspiration - Coupé dørgreb

Oprettet d.

Kundeinspiration - Coupé dørgreb

Følg Coupé grebet ind i Kimies bolig

Vi er vilde med, når I giver os mulighed for at følge vores greb ind i jeres flotte hjem. I denne omgang har vi fokus på Kimie Giese Falk-Hansen (@kimiefalk), der har vist os, hvor smukt hun har inkorporeret Coupé dørgrebet i sin minimalistiske boligindretning. 

Kimie har valgt de elegante Coupé dørgreb i messing. Grebene er designet af den danske arkitekt Kay Otto Fisker, som oprindeligt skabte dem til DSB's togkupéer 1925. I dag fremstilles grebene bl.a. af Søe-Jensen & Co. efter de oprindelige forme via den autentiske sandstøbningsteknik. Coupé grebene kan bl.a. fås i messing, sort lak, krom, nikkel, bruneret messing og kobber.

Kimies hjem er stilrent, minimalistisk og skandinavisk i udtrykket. Her passer Coupé grebene perfekt ind med deres elegante og eksklusive look. Messingdetaljerne sætter prikken over i'et i indretningen, som ellers er holdt i meget simple og afdæmpede farvenuancer. Se bl.a. det smukke badeværelse, hvor messingdetaljerne spiller sammen og skaber et sammenhængende udtryk i rummet. 

Bliv en del af vores fælleskab på Instagram

Vil du også inspirere andre gennem din boligindretning, mens du også selv bliver inspireret gennem fotos og gode råd? Følg VillaHus på Instagram og tag dine billeder med @villahus, så bliver du en del af vores hyggelige fællesskab, hvor vi hver dag inspirerer hinanden igennem indretning, design og æstetik. 

 

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus