Dankort + VISA/Dankort MobilePay VISA Mastercard JCB American Express PayPal

Returret & Returnering

60 dages returret

Når du handler hos VillaHus har du:

  • 60 dages returret på standardvarer
  • Ingen returret på overfladebehandlede varer og bestillingsvarer.

Bestillingsvarer

Bestillingsvarer - varer fremstillet med personlige tilvalg eller hjembragt særligt til dig som kunde - tages som udgangspunkt ikke retur.

Returnering

Hvis du ønsker at returnere en vare, skal du skal vedlægge dit ordrenummer/ordrenumre, og tydeligt notere hvad du sender retur, årsagen og antal af varer du ønsker at retunerer. Du kan også vedlægge din følgeseddel for at sikre at vi får den rigtige information.

Returner pakken med GLS eller Postnord og husk at gemme kvitteringen, så din pakke er forsikret på vej tilbage til os -  dvs. brug gerne forsendelses nummer (Track &Trace).

Vi afhenter ikke pakker sendt til en pakkeboks. Vi påtager os ikke ansvar for pakker som ikke er forsynet med Track & Trace og er derved afsendt på eget ansvar. Du afholder selv udgifterne ved returnering af ordren, når du fortryder dit køb. 

 

 

 

 

Returforsendelsen sendes til:

VillaHus
Marielundvej 45D
2730 Herlev
Danmark
Mrk. (dit ordrenummer)

Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager disse her på vores lager. Når du indleverer din returpakke til GLS, får du automatisk en indleveringskvittering med et trackingnummer. Med dit trackingnummer kan du selv nemt spore din pakke og holde øje med dens rejse retur til os. Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Dvs. varerne skal returneres i den medfølgende emballage og herefter i en beskyttende indpakning således at ingen dele får slag eller ridser under transporten, vær særligt opmærksom på dele i metal.

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord kan du undersøge varen på samme måde, som hvis du undersøgte den i en fysisk butik, men ikke tage den i direkte brug. Hvis varen er undersøgt på anden vis, end hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur. Dette afhænger af varens handelsmæssige værdi. Hvis vi vurderer, at det er nødvendigt at oppolere varen, trækkes 300 DKK fra, når dit beløb tilbagebetales. Hvis varen skal genbruneres trækkes 200 DKK fra din tilbagebetaling.  

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som du har indbetalt til os. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne fra købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger, som er modtaget fra dig (dog ikke ekstra omkostninger, hvis du har valgt en anden leveringsform end den standardlevering, vi tilbyder). Dette skal dog ske uden unødig forsinkelse og senest efter 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde dit køb.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Det tager normalt 7-14 arbejdsdage fra vi har modtaget og behandlet din returnering. Du vil modtage en returkvittering via mail, når din returnering er blevet behandlet på vores lager. Købssummen refunderes senest 14 dage efter modtagelsen af din retur pakke.

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus

Privatlivspolitik Cookiepolitik