Timeless dørgreb, design af Marco Pisati

Oprettet d.

Timeless dørgreb, design af Marco Pisati

Timeless dørgreb

Marco Pisati står bag det grafiske dørgreb fra DND, som har fået navnet Timeless. 

Håndtaget kombinerer to vigtige grafiske detaljer, en cirkel og en linje, der krydser hinanden centralt og symmetrisk. Kombineret bliver de to grafiske elementer til “Timeless”, et dørgreb som ikke forholder sig til tid eller sted, men blot eksistens. Ulig noget der er set før, er rosetten integreret i selve dørgrebet, det giver en dybde og en helt ny mekanisme i grebet. Timeless dørgrebet er et minimalistisk, men alligevel stærkt design, dets slankhed og symmetri skiller sig ud. Den matsorte finish på en hvid dør giver en kombination af moderne interiør, med en stærk personlighed. Dørgrebet er produceret i massiv varmestøbt messing, og har en tyngde som overrasker, grundet den lette formgivning.

Timeless-dørgreb-dørhåndtag-sort-black-doorhandle

timeless-dørgreb-dørhåndtag-sort-black-doorhandle

Timeless-DND-dørgreb-dørhåndtag-dort-black-doorhandle

 

Timeless dørgrebet fås i 5 forskellige matte finishes; Sort, Hvid, Bronze, Sølv og Satin guld. Du finder hele dørgrebs kollektionen her.

 

 

dnd dørgreb timeless sort marci pisati

Marco Pisati

En Designer fra Firenze, uddannet arkitekt. Marco er specielt fascineret af nye materialer og teknologier, og de muligheder det kan skabes og gives. Udover at have skabt flere dørgreb for DND, er han især kendt indenfor badeværelsesinteriør, hvor han både eksperimenterer med materialer i glas og krom. Han har senest vundet den prestigefyldte designpris Ret Dot Awards for sit “Lynea” design for Cordivari Design, som producerer radiatorer i diskret og moderne design. 

Marco Pisati´s design skabes som en række overlappende dekorationer, indtryk og tanker. For hvert billede, hvert niveau sammensættes designet, og tilføjer ikke kun endnu et grafisk design, men også et lag af betydning til det endelige projekt. 

Netop det grafiske og fascination af at skabe noget i flere niveauer, kommer til udtryk i Timeless dørgrebet. Dørhåndtaget med den integrerede rosette er en helt ny måde at skabe et dørgreb, og det giver dørgrebet en helt speciel fornemmelse når det bruges. 

 

 

Timeless-DND-dørgreb-dørhåndtag-sort-black-doorhandle

Timeless-DND-dørgreb-dørhåndtag-sort-black-doorhandle

Timeless-dørgreb-messing-satin-dørgreb-dørhåndtag-dnd-doorhandle-brass

 

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus