Zeppelin dørgreb, design af Jaime Hayon

Oprettet d.

Zeppelin dørgreb, design af Jaime Hayon

Zeppelin dørgreb

 

Dørgrebet Zeppelin er designet af den verdenskendte spanske designer Jaime Hayon.

Dørgrebet tager inspiration i Zeppelin luftskibene fra starten af 1900'erne, og dets udformning og volmuen giver et dekorativt indslag blandt mange af vores andre dørhåndtag. Håndarbejdet og detaljerne i døgrebet er så enestående, at det kan holde i mange generationer uden at miste sit ikoniske udtryk. Dørgrebet er moderne, og udarbejdet med stor teknisk dygtighed.

Dørgrebet leveres med DND unikke returfjeder, med en rosette som kun er 4 mm tyk og sikrer at dørgrebet stilfuldt og elegan vender tilbage til vandret poistion og dermed altid fremstår perfekt.

 

Zeppelin dørgreb DND dørhåndtag

zeppelin dørgreb messing DND dørhåndtag grøn

 

Dørhåndtagene findes i fire forskellige overflader; Guld PVD, Blank nikkel, Sort og Grøn. Du finder hele sortimentet her.

 

Jaime Hayon dørgreb zeppelin messing dørhåndtag

Jaime Hayon

Spansk kunstner og designer fra Madrid. Jaime Hayon voksede op i firsernes Spanien, og blev opdraget med frihed. Hans design har en høj detaljegrad, mens alt hvad han skaber også bærer præg af humor. I Danmark kender vi bedst hans design for Fritz Hansen, hvor han bl.a. har skabt Ro sofa og lænestole. I hans øjne er godt design først og fremmest noget som har en lang levetid. Jaime Hayon kan godt lide hvis design provokerer eller giver et humoristisk indslag og dermed kan ændre vores følelser og traditionelle måde at leve på. Zeppelin dørgrebet er et rigtig godt eksempel på hans tilgang til at designe noget som har en lang levetid, med et ikonisk og tidsløst design, og formgivningen af dørgrebet som er unik og inspireret af noget sp pudsigt som et Zeppelin luftskib.

Hans minimalistiske, men samtidigt humoristiske udtryk, passer til vores indretningsstil og detaljegrad vi har i Danmark. 

 

Zeppelin dørgreb messing dørhåndtag

Zeppelin dørgreb messing dørhåndtag miljø

Zeppelin dørgreb messing dørhåndtag detaljer door handle brass

 

 

 

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus