FSB dørgreb - arkitektonisk håndværk

Oprettet d.

FSB dørgreb - arkitektonisk håndværk

Dørgrebene fra FSB er håndlavede med hver en detalje for øje.

FSB – håndlavede dørgreb

FSB er et smukt og iøjefaldende univers af hardware produkter til hjemmet. Alle produkter fra FSB er i en klasse for sig, når det kommer til visuel æstetik og kvalitetsmæssig funktionalitet.

Man kan med det samme mærke den helt særlige tyngde og kvalitet, når man tager et FSB dørgreb i sin hånd. Det er denne kvalitet, som FSB er kendt for af arkitekter, bygherrer og kunder verden over - kom selv ind i showroomet i Trommesalen og mærk efter.     

Arkitektonisk kvalitet

FSB brandet har i dag over 135 års erfaring med at designe og skabe produkter inden for hardwarebranchen. FSB har indgået samarbejde med en lang række anerkendte arkitekter, som alle mener, at det er altafgørende, at hver indretningsdetalje passer ind i det omgivende arkitektoniske miljø. Dette betyder, at FSB (i samarbejde med de veludvalgte arkitekter) har udviklet et produktsortiment, der smukt og funktionelt kan indgå i alle former for nutidig og periodisk arkitektur.

Af arkitekter kan bl.a. nævnes tyske Hans Kollhoff og britiske Fawad Kazi. FSBs produkter er herudover alle håndlavede og er altid skabt med bæredygtighed for øje, hvilket blot gør produkterne endnu mere uimodståelige.

 

 

 

FSB dørgreb rustfri stål

FSB Dørgreb messing

FSB dørgreb aluminium

FSB dørgreb messing

FSB dørgreb sort aluminium

FSB dørgreb bronze

 

Vil du også pryde dine døre med dørgreb af højeste kvalitet? Find dine FSB dørgreb i materialer som messingrustfri stålsort aluminiumbørstet aluminium eller bronze.

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus