Turnstyle Designs - Håndlavet dekadence

Oprettet d.

Turnstyle Designs - Håndlavet dekadence

Turnstyle Designs

Turnstyle Designs producerer dørgreb og møbelgreb. De har specialiseret indenfor læder og deres eget komposit materiale Amalfine. De blev etableret i North Devon, England, af Steve Roberts i 1992 og er i dag fortsat en familieejet virksomhed af Steve og hans hustru Christina Roberts. Det er også a dem, mange af deres dørgreb og møbelgreb er tegnet, udviklet og designet af. Turnstyle Designs er i dag, en af regionens største, med både produktion og administration i Barnstaple, og en del af deres DNA er netop at deres produkter er produceret i England. 

 

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

 

Turnstyle Designs sætter en store ære i at producere og levere nogle af verdens mest eksklusive dørgreb, møbelgreb og møbelknopper, i altid høj og ensartet kvalitet og design. Når du modtager et Turnstyle Designs dørgreb, har det været igennem minimum 8 par hænder i produktionen inden det pakkes ned. Dette er med til at sikre den høje kvalitet og kontrol. De er så sikre på deres høje kvalitet, at det er ejer Steve Roberts selv som håndterer deres få reklamationssager. 

Deres veganske fuldkornslæder kommer fra de bedste garverier i Toscana, Italien. Farven i læderet er gennemgående i læderet, og ikke kun en overfladefinish. Læderet i dørgrebet er stadig fuld af dets naturlige olier, og vil få en smuk patinere jo mere det bruges. Den høje læderkvalitet i dørgrebene betyder også at læderet nemt kan repareres for mindre skader, såsom slag og ridser. Dette gøres ved at gnide bagsiden af en teske langs læderet, for at få de naturlige olier op til overfladen. Dør- og møbelgreb er håndsyede af et team af højt kvalificerede læderhåndværkere. Turnstyle Designs har investeret flere års træning af læderhåndværkerne, så kvaliteten sikres. 

Alle produkter bliver produceret i massiv messing, da det giver mulighed for at tilbyde de mange forskellige overflader og finishes. Herudover er messing et af de bedste materialer indenfor dørgreb, da det er utrolig holdbart og kvaliteten høj.  

Deres produkter forhandles hos nøje udvalgte forhandlere i mere end 30 lande verden over, og hos Villahus er vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder disse smukke dørgreb. 

 

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

 

Læder

Turnstyle bruger vegetabilsk garvet læder fra de bedste garverier i Italien. Garvningsprocessen betyder at læderet er gennemfarvet, og det sikrer at læderet er beskyttet af dets naturlige olier. Langvarig eksponering for direkte sollys og efterladelse af støv på læderet, er med til at udtørre læderet og dets olier. Det anbefales derfor at læderet vedligeholdes halvårligt med lædervoks eller –creme. 

Som med andre naturmaterialer, vil læderet patinere. Dette er en naturlig del af modningsprocessen og tilfører produktet mere karakter. Vær forsigtig ved montering af lædergreb, da for hård håndtering kan give grebet mærker. 

Rengør produktet med en blød klud og mild sæbeopløsning. Tør det overskydende vand af, og lad læderet lufttørre. Påfør lædervoks eller –creme ved behov. 

Amalfine 

Amalfine er et unikt materiale hos Turnstyle, bestående af forskellige kompositmaterialer. De har skabt et alsidigt og holdbart materiale. Hvert stykke er håndstøbt, og vil gennem produktionen passere gennem mindst 8 par hænder inden de endelig pakkes klar til afsendelse. Det resulterer i at hvert produkt er unikt og med sin egen udformede karakter og charme. Alle kompositmaterialerne er lavet af en tæt beskyttende blanding af harpikser. Amalfine produkter anbefales kun til brug i private hjem. 

 

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus