Ginkgo dørgreb - inviterer naturen indenfor

Oprettet d.

Ginkgo dørgreb - inviterer naturen indenfor

Ginkgo og Ginkgo Bilbao

Dørgrebene Ginkgo og Ginkgo Bilbao er skabt af den italienske designer Giulio Iacchette for dørgrebsproducenten DND, og tager inspiration i den specielle og unikke form fra Ginkgobladene. Da Giulio gik i gang med at designe Ginkgo dørgrebene, forstod han den vigtige proces og tilstedeværelse af dørhåndtaget, og ønskede at fremhæve idéen om at det er det første og vigtigste element som giver os adgang til vores hjem og rum. 

Ginkgo Bilboa har et smukt mønster præget i grebet, hvilket symboliserer årerne og livet som strømmer ud fra bladet og træet. 

Ginkgo dørgrebene inviterer naturen indenfor. De organiske former og inspirationen fra naturen er et moderne alternativ til trædørgreb. Dørhåndtagene fås i 5 forskellige finishes, som alle bidrager med hver deres udtryk. 

 

Ginkgo-biloba-dørgreb-sort-mat-dørhåndtag-doorhandle-black-matfinish

ginkgo-biloba-dørgreb-messing-børstet-satin-dørhåndtag-dnd-brass-doorhandle

ginkgo-biloba-dørgreb-sort-mat-dørhåndtag-black-doorhandle

 

Du finder sortimentet i Ginkgo Bilboa dørgreb her og Ginkgo her.

 

DND dørgreb ginkgo og Ginkgo bilbao

Giulio Iacchette

 

Giulio Iacchetti startede oprindeligt som industriel designer, men er i dag kendt for at skabe interiør såsom møbler, brugskunst og dørgreb. I Danmark kender vi bedst hans design for Italienske Allessi, som han har kreeret flere produkter for. Det karakteristiske træk ved hans arbejde er forskningen i nye objekttypologier med udgangspunkt i naturen og bæredygtighed. Hans design har vundet flere designpriser, bl.a. Moma “Best design product”, for en bionedbrydelig ske/gaffel. 

 

ginkgo-bilboa-mat-krom-dørhåndtag-dørgreb-doorhandle-chrome

Ginkgo-biloba-dørgreb-messing-mat-børstet-dørhåndtag-dnd-brass-doorhandle

Ginkgo-leaf-blad-dørgreb-dørhåndtag-inspiration-doorhandle

 

 

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus