DND - Dørgreb i exceptionel designklasse

Oprettet d.

DND - Dørgreb i exceptionel designklasse

 

I den italienske provins Brescia, er der flere århundreds tradition og viden indenfor produktion og udvikling af dørgreb i forskellige typer metaller. Det er derfor ikke tilfældigt at DND har valgt at grundlægge deres firma og produktion i Val Sabbia, beliggende i Brescia, Italien. DND blev stiftet i 1968 og er en familieejet virksomhed. DND er et brand som leverer dørgreb i unik designklasse, ved at indgå samarbejder med anerkendte italienske designere og designstudios udfordrer de den traditionelle formgivning i dørgreb og kreerer kunstværker som både er i høj kvalitet og med respekt for funktionen. Med DND dørhreb får du derfor dørgreb i højeste italienske kvalitet, som frestilles med de bedste teknikker hvilket sikrer livslang holdbarhed og funktion.

 

dnd-dørgreb-levante-dørhåndtag-kobber-copper-doorhandle

Zeppelin-dørgreb-dnd-dørhåndtag-messing-doorhandle-brass

Internationalt design med italiensk særpræg

DND's ambitiøse mål er at skabe et knudepunkt for idéer som kombinerer en omfattende erfaring i produktionen med kreativiteten hos erfarne arkitekter og designere. Designere, håndværkere og leverandører er en dyrebar del af DND's identitet, hvis mission er at levere for italiensk og internationalt samtidsdesign indenfor dørgreb og dørhåndtag. Det betyder at al udvikling foregår på deres kontor i Italien, lige fra de første stregtegninger af dørgreb, til den færdige produktion. Med DND får du derfor et produkt som er 100% skabt i Italien, med smukt design, nyeste teknologi og en ensartet og høj kvalitet.

Unik feature

En af kendetegnene ved dørgreb fra DND er en indbygget returfjeder i rosetten. En returfjeder hjælper dørhåndtaget elegant og glidningsfrit tilbage i vandret position, en funktion som især er anbefalesværdigt til de tungere dørgreb i massiv messing. Med denne funktion undgås det at dørgrebet hænger grundet en dårlig eller ældre låsekasse. Denne funktion er dog sjældent æsterisk pænt, da den fylder og dermed forhøjer rosetten så designet ser tungere ud. 

DND har udviklet en returfjeder så smal, at deres rosetter kun er 4mm tykke. Det giver dine dørhåndtag et moderne og strømlinet udseende, uden at gå på kompromis med egenskaberne.

Design og kvalitet i højsædet - uden kompromis

Alle dørgreb og dørhåndtag fra DND bliver varmestøbt i massiv messing, hvorefter de overfladebehandles. Det sikrer den høje kvalitet, som man får ved brug af messing, og giver mulighed for at tilbyde dørgrebene i mange forskelligeoverflader og finishes som har livslang holdbarhed. Deres messing dørgreb er overfladebehandlet med en PVD-behandling, så dørhåndtaget bibeholder sin finish og ikke vil patinere. Vælger du DND dørgreb i blank messing, vil den polerede og skinnede overflade blive bevaret, ligesom kobber overfladerne vil bevare den originale farve og ikke blive grønne med tiden.

DND yder 20 års garanti på deres PVD-overflader.

 

 

DND dørgreb Ginkgo Biloba

DND-katalog-interactive.catalogue-doorhandle

DND dørgreb blend sort

 

 

 

Du finder hele vores sortiment i DND dørgreb her.

 

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus