Dankort + VISA/Dankort MobilePay VISA Mastercard JCB American Express PayPal

Skal dine dørgreb patinere eller forblive blanke?

Oprettet d.

Skal dine dørgreb patinere eller forblive blanke?

På billedet ses, hvordan det smukke nøgleskilt i sølv patinerer med tiden og får en mørkere farvenuance. Find nøgleskilt og roset i sølv her.  

Patineret eller blank overflade? 

Ønsker du dine dørgreb i messing, kobber eller krom? Eller hvad med at pryde dine døre med ægte sølv eller guld?

Ligegyldigt hvilket materiale du vælger dine dørgreb, rosetter og nøgleskilte i, er det vigtigt at være opmærksom på overfladen af dine produkter. Der er nemlig stor forskel på, hvad materialet kræver af opmærksomhed efter monteringen.

Guide til valg af overflade

Hvis du vælger messing, krom, kobber, guld eller sølv i den polerede udgave uden lakering, vil overfladen patinere smukt over tid.

Patinering er en kemisk proces, som opstår, når eksempelvis metal slides, ældes eller udsættes for vejr og vind. Mange er af den overbevisning, at patering giver metallet et endnu smukkere udtryk, end det havde til at starte med. På baggrund af dette vælger mange af vores kunder at lade deres dørgreb patinere, så den autentiske og charmerende overflade vil opstå i takt med, at tiden går sin gang.

Hvis du ikke ønsker det patinerede look, er der to muligheder for at komme det i forkøbet. Du kan vælge dine dørgreb i en lakeret udgave, som beskytter produktet mod patineringen. Ellers kan du vælge at pudse dine dørgreb, rosetter og nøgleskilte med et pudsemiddel. Dette skal du gøre, når du kan se, at dine produkter begynder at falme i farven. Når du pudser dine dørgreb, vil den polerede overflade straks træde frem igen. Find dit pudsemiddel her.

 

Svanemøllen dørgrebet i træ med en smuk roset i ægte sølv. Find grebet her

Øverst ses rosetter og skruer i poleret sølv, men der nederst ses nøgleskilte, hvor patineringen er påbegyndt.

Puds dine dørgreb, rosetter og nøgleskilte med et pudsemiddel, der kan give overfladen det polerede udtryk tilbage. Find det her.

 

 

 

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus