Anne Blacks porcelænsunivers

Oprettet d.

Anne Blacks porcelænsunivers

Anne Blacks dekorative møbelknopper og knager findes i en lang række farver, former og finishes.

Knopper og knager

Hos VillaHus finder du et omfattende udvalg af dekorative møbelknopper og knager til dit hjem.

Med møbelknopper kan du nemt forny et gammelt møbel, der trænger til nyt liv. Smukke møbelknopper er herudover en interiørdetalje, der kan bruges til at skabe en rød tråd i din boligindretning. Kombinér eksempelvis dine messingdørgreb med dørstoppere og møbelknopper i messing og vær på denne måde sikker på, at der skabes en forening og sammenhæng på tværs af dine rum.

Alle VillaHus' møbelknopper kan desuden transformeres til flotte knager, så længe du udskifter den skrue, der oprindeligt følger med (find guiden her). Placér dine håndklæder på dekorative knager på badeværelsesvæggen eller lad din gæst hænge overfrakken på en elegant knage i entréen. Du kan bl.a. også skabe en kreativ væg i børneværelset eller på kontoret med farverige knager i forskellige størrelser og udformninger.

Anne Black - farverige møbelknopper

Apropos farverige knager har vi netop fået Anne Blacks univers af håndlavet porcelæn på webshoppen. Anne Black er en anerkendt dansk keramiker, der har specialiseret sig i porcelænsinteriør i den bedste og fineste kvalitet. I sortimentet findes bl.a. de iøjefaldende møbelknopper og knager, der både er håndlavede og bæredygtige. Dette betyder, at Anne Black selv designer og fremstiller alle sine produkter på sit værksted i København. På denne måde sikres det, at hvert produkt har sit eget helt unikke udtryk.

Du kan naturligvis finde Anne Blacks knopper og knager i netop den farve, form og det finish, som giver liv til dit hjem.

 

Anne Black møbelknopper og knager

Anne Black møbelknopper og knager

Anne Black møbelknopper og knager

Anne Black møbelknopper og knager

 

Find Anne Blacks univers her.   

 

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus