Formani dørgreb - når der skal kæles for detaljen

Oprettet d.

Formani dørgreb - når der skal kæles for detaljen

Det minimalistiske dørgreb fra Formanis serie SQUARE. Som navnet antyder, er alle produkter i serien skabt med inspiration fra den geometriske firkant.

Formani – et overdådigt produktkatalog

Formani er et anerkendt luksusbrand, der har specialiseret sig i dørgreb, vinduesgreb, møbelgreb og andre boligbeslag. Formanis formål har altid været at designe og producere innovative og eksklusive produkter i højeste kvalitet til boliger verden over.  

På trods af Formanis overdådige produktkatalog, er der kælet for hver en detalje på hvert eneste produkt. Formani er nemlig klar over, hvor stor en betydning den enkelte indretningsdetalje har i det samlede arkitektoniske miljø i et rum eller i en bolig.

Et væld af designere

For at sikre sig et forskelligartet udtryk med mange facetter og stilarter har Formani indgået samarbejde med en lang række dygtige designere. Disse designere har hver skabt en produktserie, der har sit helt eget særpræg.

Herunder ses et udpluk af Formani mange produktserier. Som det kan ses, er der rig mulighed for at finde netop det dørgreb, der passer til din indretningsstil.

 

Formani one piet boonONE

Piet Boon

Formani two piet boonTWO

Piet Boon

Formani ribbon bob manders

RIBBON

Bob Manders

Formani square des bourie

SQUARE

Des Bouvrie

Formani Bosco Rosa-vialan

BOSCO

Rosa-Violán

Formani tense bertram beerbaum

TENSE

Bertram Beerbaum

 

Find dit Formani dørgreb lige her

 

 

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus