Kom med på jagt i den danske kulturarv

Oprettet d.

Kom med på jagt i den danske kulturarv

Det elegante Brown dørgreb pryder bl.a. dørene i Det Ny Teater i København

Hvor findes de klassiske dørgreb?

Søe-Jensen & Co. har siden 1862 leveret dørgreb, beslag, skilte og andre produkter til en lang række bygninger og seværdigheder i København og omegn. Gå med os på jagt i dansk kulturarv og bliv klogere på, hvor Søe-Jensen & Co. har sat sit præg igennem tiden.

 

Hotel Nimb

Det dekorative Medici dørgreb fra 1910 er leveret til det eksklusive Hotel Nimb i København med tilhørende beslag.

Københavns Rådhus

På rådhuset i København findes det iøjefaldende Weingarden dørgreb. Herudover har Søe-Jensen & Co. leveret hele beslagsentreprisen, som findes indvendigt på rådhuset.

Bredgade

I historiske Bredgade i København har Søe-Jensen & Co. leveret det elegante Creutz dørgreb, som stadig er at finde i den populære gade.

Christians d. 7's palæ

Også i det smukke Christian den syvendes palæ findes Creutz grebene. Desuden findes det historiske Delfingreb i Det Pompejanske Gemak i palæet. 

Christiansborg

Hvis man går på jagt på Christiansborg, finder man både Empire grebet samt Weingarden dørgrebet på de mange dekorative døre.

Kokkedal Slot

På det smukke Kokkedal Slot har Søe-Jensen & Co. leveret store, elegante messingskilte, lanterner til hallen samt udendørs og indendørs dørgreb.

Det Nye Teater

I Det Ny Teater findes de elegante Brown dørgreb, som uden tvivl er et teater fra begyndelse af 1800-tallet værdigt.

Messiaskirken

Balfour grebet er nok det mest kreative dørgreb, som Søe-Jensen producerer. Grebet pryder bl.a. den yndige Messiaskirke i Charlottenlund.

 

 

 

 

 

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus