Salgsrådgiver til niche virksomhed i Købebenhavn

Oprettet d.

Salgsrådgiver inden for boligindretning og design søges til niche virksomhed i centrum af København

Salgsrådgiver med ambitioner til niche virksomhed i centrum af København

Har du erfaring med salg og service, gerne fra detailbranchen. Elsker at få kunden til at smile og hjælpe ham eller hende med at finde de helt rigtige produkter til boligen. Er servicemindet, smilende, initiativrig, god til kunder og struktureret ved de praktiske driftsopgaver. Er velklædt og har en professionel og præsentabel fremtoning.

Så er du måske vores nye salgsrådgiver, der skal rådgive kvalitetsbevidste kunder i vores showroom i centrum af København eller via telefonen.

Som Salgsrådgiver bliver du en del af et engageret team på 12 medarbejdere, som arbejder med salg af eksklusive brands inden for dørgreb, møbelgreb og boligbeslag. Du er en dygtig sælger, der sætter en ære i god og professionel kundebetjening. Du trives med den daglige kundekontakt, er god til at rådgive kunderne professionelt og at afdække den enkelte kundes ønsker og behov. Du er positiv, udadvendt og ønsker at udfylde en vigtig rolle i et lille team.

Om Villahus.dk

VillaHus er en nichevirksomhed med 12 ansatte, der sælger produkter til boligindretning via vores webshop og fra vores butik og showroom i centrum af København. Vi har specialiseret os i dørgreb, møbelgreb og boligbeslag, som en af de eneste virksomheder i Danmark. Vores mål er at transformere basisprodukter til eksklusivt interiør, der indgår som en vigtig del af den moderne boligindretning. Herudover har vi et særligt fokus på at vejlede og rådgive den kvalitetsbevidste kunde, så det altid skaber værdi for den enkelte. På denne måde hjælper vi hver dag vores kunder med at forskønne deres boliger med fokus på indretningsdetaljen.

Opgaverne:

I jobbet som Salgsrådgiver vil du få en udfordrende og alsidig hverdag med salg og vejledning af vores kunder i butikken, samt via telefonen og via e-mails. Det er derfor altafgørende, at du er synlig og aktiv, kan følge op på kundehenvendelser og ikke mindst har lysten til at gå forrest, som det gode eksempel for dine kollegaer. Du er drevet af at realisere målsætninger og har evnen til at skabe engagement - samt inspirere til at nå fælles mål og de bedste resultater.

VillaHus lægger stor vægt på at give kunderne en ekspert vejledning og service i valget af dørgreb, møbelgreb og øvrige boligbeslag. Det er derfor vigtigt at du hurtig kan tilegne dig den nødvendige faglige viden.

Profil:

Som Salgsrådgiver hos VillaHus, er det en forudsætning for succes i jobbet, at du:

  • Har mod på at videreudvikle dine kompetencer inden for salg.
  • Er konkurrencemindet, brænder for at sælge, nå mål og jagter de gode resultater.
  • Er velklædt og har en professionel og præsentabel fremtoning
  • Sætter en ære i selv at vise vejen ved at være synlig i butikken og præstere i personligt salg.
  • Er ansvarsbevidst og fleksibel.
  • Er dygtig til kundekontakt og formår at afdække kundens behov og rådgive til de bedste løsninger.
  • Har gode samarbejdsevner, er positiv og imødekommende.

 

For at blive taget i betragtning til stillingen forventer vi, at du har salgserfaring fra tilsvarende stilling med salg og rådgivning af boliginventar til kvalitetsbevidste private kunder. Jobbet er en fuldtidsstilling og arbejdstiden følger butikkens åbningstider.

Kan du matche ovenstående, tilbyder vi til gengæld en udfordrende og attraktiv salgsstilling i en nichevirksomhed med kæmpe potentiale i både ind- og udlandet.

Vi glæder vi os til at modtage din motiverede ansøgning. Vi afholder samtaler løbende og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Direktør Henrik Ørstrup på henrik@villahus.dk eller telefon 4010 3737.

Ansøg:

Send din ansøgning hurtigst muligt til henrik@villahus.dk Start hurtigst muligt.

VillaHus profil: Ombygning & boligdesign | houzz

VillaHus